Boss Bottled Duo-Pack Bottled 30ml eau de toilette spray + Bottled night 30ml edt

Boss Bottled Duo-Pack Bottled 30ml eau de toilette spray + Bottled night 30ml edt

Normale prijs: € 108,00

Speciale prijs: 46.5 EUR € 46,50

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 57%
Merk:
Hugo Boss parfum
Inhoud: 30 ml + 30 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Boss Bottled Duo-Pack Bottled 30ml edt + Bottled night 30ml edt

De essentie van de Hugo Boss-stijl is gevangen in een fles met het Boss Bottled aroma. Boss Bottled is fris en aangenaam pittig met een warme houtachtige basis.

Deel het perfecte moment met Boss Bottled


De frisse en fruitige topnoten van appel en citrus zijn perfect in balans met het florale en kruidige hart, gedomineerd door pelargonium (geranium), warme kaneel en kruidnagel. De basisnoten zijn aantrekkelijk en mannelijk: sandelhout, vetiver en kostbaar ceder. Boss Bottled is een kruidig houtachtig parfum voor mannen en werd in 1998 gecreëerd door Annick Menardo.

Bottled Night is sinds juli 2010 verkrijgbaar en is gericht op de ambitieuze jongeman die zijn doelen realiseert en naar nieuwe uitdagingen streeft. Voor hem is alles binnen handbereik en elk doel kan worden gerealiseerd. Bottled Night is een aromatisch parfum dat wemelt van intense en mannelijke houtachtige akkoorden. Het opent met lavendel en berk aroma's, terwijl het hart intense noten van het Afrikaanse viooltje accentueert, rustend op een basis gemaakt van warme, kostbare houtachtige noten van de Louro Amarelo boom en sensuele musk.
Meer informatie