Chantal Thomass 100ml eau de toilette spray

Chantal Thomass 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 72,00

Speciale prijs: 46.95 EUR € 46,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 35%
Merk:
Chantal Thomass
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Chantal Thomass 100ml eau de toilette spray

In juni 2010 lanceerde het "deco boudoir chic" ontwerphuis een aantrekkelijk parfum; Chantal Thomass Eau de Toilette. Chantal Thomass' design benadrukt sex-appeal en vrouwelijkheid in parfums, net als in haar verleidelijke lingerie. Chantal Thomass Eau de Toilette laat een weelderig spoor op de huid achter, vergelijkbaar met die van fijne zijden lingerie, zacht en explosief, spannend en sappig, wellustig en majestueus tegelijkertijd.
"Voor degenen die dromen van lichtheid, van sierlijkheid en zorgeloosheid; voor alle vrije, dynamische en gepassioneerde vrouwen die een fascinatie voor elegantie en verfijning delen."

Onthul je vrouwelijkheid met Chantal Thomass Eau de Toilette!


Vanaf het begin van de compositie zijn de explosieve rozen versterkt door sprankelende frisse noten van rabarber, grapefruit en zwarte bessen, die de diepe sensualiteit uitdrukken. Het hart laat een kruidige noot van gember afrodisiacum zachtjes samenvloeien, gelegd op een muskusachtige achtergrond van ceder en amber. Chantal Thomass Eau de Toilette is een floraal fruitig parfum voor vrouwen.

Top : Grapefruit Zwarte Bes Rabarber
Hart : Gember Roos
Basis : Musk Virginia Ceder Amber
Meer informatie