Clinique Smart Custom-Repair Set smart custom-repair serum 30ml + repairwear sculpting night crème 15ml + repairwear laser focus eye crème 5ml

Clinique Smart Custom-Repair Set smart custom-repair serum 30ml + repairwear sculpting night crème 15ml  + repairwear laser focus eye crème 5ml

Normale prijs: € 79,50

Speciale prijs: 53.5 EUR € 53,50

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 33%
Merk:
Clinique
Inhoud: 30 ml + 15 ml + 5 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging, Oog- en lipverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Nachtcreme, Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Clinique Smart Custom-Repair Set smart custom-repair serum 30ml + repairwear sculpting night crème 15ml + repairwear laser focus eye crème 5ml

Smart Custom-Repair Serum is een innovatief serum van Clinique dat het verleden de huid begrijpt om haar toekomst te perfectioneren. Het past haar werking individueel aan uw huidbehoeften aan. Het begrijpt de signalen van de huid en vervult gericht haar individuele behoeften - precies daar, waar het nodig is. Clinique Smart vermindert zichtbaar, afhankelijk van uw individuele huidbehoeften, pigment of ouderdomsvlekken, verstevigt de huid, vermindert lijntjes en rimpels, zorgt voor een meer egale teint en een stralende huid. Een serum dat alles verandert. Geschikt voor alle huidtypes en leeftijden.

Repairwear Sculpting Night Cream is een luxueuze nachtcrème met zichtbaar liftende resultaten.
Deze luxe crème-gel helpt het uiterlijk van de gezichtscontouren langs de wangen en kaaklijn te definiëren, en maakt de look van de gehele nek en borst glad en stevig. De gerichte rijk hydraterende behandeling zorgt voor helderheid en verbetert de textuur van de huid.
De Anti-Aging Nachtcrème Repairwear Sculpting Night Cream voor het gezicht, hals en decolleté overtuigd met acht anti-aging ingrediënten die voor zichtbaar gedefinieerde contouren, elasticiteit, veerkracht, volume, vochtigheid, helderheid, minder lijntjes en rimpels zorgen.

Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream is een rijke effectieve oogcrème dat lijntjes en rimpels verzacht en de huidstructuur van het gehele gebied rond de ogen verbetert. Nu krijgen je ogen een tweede kans om er jong uit te zien. 100% Parfumvrij. Getest door oogartsen. Getest op allergie. Geschikt voor alle huidtypes.

's ochtends en 's avonds na de reiniging op de gehele oogzône en de oogleden aanbrengen. Kan alleen, of onder make-up gebruikt worden.
Meer informatie