Collistar Set Talasso-Scrub 150g + Anti-Water Talasso Scrub 150g

Collistar Set Talasso-Scrub 150g + Anti-Water Talasso Scrub 150g

Normale prijs: € 29,95

Speciale prijs: 19.95 EUR € 19,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 33%
Merk:
Collistar
Inhoud: 150 g + 150 g
Productsoort: Lichaamsverzorging
Producttype: Reiningsproducten, Afslanken&Anti-Cellulitis, Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Collistar Set Talasso-Scrub 150g + Anti-Water Talasso Scrub 150g

- Talasso-Scrub van Collistar is uniek en onnavolgbaar, het meest verkochte scrubproduct.
Veel meer dan een gewone scrub, aangezien het een krachtige revitaliserende en herstellende behandeling voor de lichaamshuid is. Dit doordat de heilzame werking van het product uit de zee wordt gehaald (thalassotherapie) en uit een zeer zorgvuldig aantal geselecteerde essentiële oliën om zo de effecten van het exfoliëren te vergroten.
Het sterkste punt van deze bodyscrub is de synergetische werking van een exclusieve mix van 90 soorten zeezouten met verschillende korrelgrootte gecombineerd met een melange van plantaardige oliën en zeer zuivere essentiële, aromatische oliën die zowel op de huid als op de reukzin inwerken.
- Anti-Water Talasso Scrub van Collistar is een bodyscrub met exfoliërende zouten en rietsuiker met specerijen en essentiële oliën.
Een ware ‘beautyfarm’ behandeling met een vijfvoudige werking: • exfoliërend en hydraterend • vochtafvoerend • afslankend • voedend • vitaliserend.
De synergetische werking van zeezouten, suikerriet, essentiële oliën en specerijen biedt alle weldadige effecten van de thalasso- en aromatherapie, terwijl tegelijkertijd een mix van vochtafvoerende en lipolytische phytoextracten een krachtige afslankende en vochtafvoerende werking biedt.
Dit alles wordt versterkt door het ‘sauna effect’ van het product. Het resultaat? Een zuivere, gladde en soepele huid, een veerkrachtiger en gladder lichaam met verminderde vochtophopingen en een heerlijk licht en weldadig gevoel als na een complete hammam-behandeling. Voor een strakker en onweerstaanbaar silhouet.
Meer informatie