Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture 50ml Eau de Toilette Spray

Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture 50ml Eau de Toilette Spray

Normale prijs: € 65,00

Speciale prijs: 44.95 EUR € 44,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 31%
Merk:
Inhoud: 50 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture 50ml Eau de Toilette Spray

L`Eau Couture is de olfactorische voortzetting van Elie Saab's Ready-to-Wear lente-zomer collectie 2014, waarin etherische stoffen zo licht als bloemblaadjes een magische fusie tussen de vrouw en de natuur oproepen. Het vangt de extase van de natuur bloeiend in een stedelijke omgeving in het voorjaar.
Voor L`Eau Couture, bedacht Francis Kurkdjian een gloednieuw eerbetoon aan frisheid, die hij leidt naar sensualiteit gekenmerkt door absoluut raffinement. L`Eau Couture herinterpreteert akkoorden op een manier die we nog nooit eerder hebben waargenomen."Het idee om een ​​Couture Eau te creëren is vrij ongewoon in dit register. Het is een verfijnde, sensuele frisheid, ver verwijderd van de conventies in geuren die meestal gecreëerd worden in dit repertoire"
Oranjebloesem onthult hier een onverwacht facet, geïnspireerd door de vluchtige periode waarin de nieuw-bloeiende bloesems licht amandel-achtige noten ademen. Doordat de traditionele honing-achtige aroma's zijn onderworpen, bewoont oranjebloesem de geur als een poëtische fluistering. De subtiel getextureerde florale frisheid, bevestigd door complexe transparantie, is een echo van zonovergoten vrouwelijkheid.
Een gefuseerd akkoord van heldere groene amandel verenigt de bloesems met het bed van vanille in de basis. Een onweerstaanbaar lichte vanille infusie onthult de transparantie van de florale noten, die het omhuld in een verslavend aura en een zachte en heldere sillage creëren.

Top : groene amandel
Hart : oranjebloesem
Basis: vanille
Meer informatie