Estée Lauder New Dimension Plump + Fill Expert Lip Treatment 10ml

Estée Lauder New Dimension Plump + Fill Expert Lip Treatment 10ml

Normale prijs: € 49,94

Speciale prijs: 39 EUR € 39,00

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 22%
Merk:
Estee Lauder
Inhoud: 10 ml
Productsoort: Oog- en lipverzorging
Producttype: Speciale verzorging
Huidtype: Alle huidtypes
Estée Lauder New Dimension Plump + Fill Expert Lip Treatment 10ml

New Dimension - een revolutionaire collectie van Estee Lauder voor de transformatie van uw huid. Volume en structuur zijn het geheim een jonger uitziende, gezonde huid.

New Dimension Plump + Fill Expert Lip Treatment laat de lippen er voller uitzien, definieert de lipcontouren en verzorgt de tere huid van de lippen met rijkelijk vocht. Al na korte tijd voelen de lippen fluweelzacht en de duurzaamheid van lipstick wordt verlengd. De vloeibare Lip Filler uit het onderste gedeelte van de stift vermindert rimpels en lijnen dankzij lichtverstrooiende pigmenten en 3-voudig hyaluronzuur, terwijl het Pro-collageen complex van peptiden, aminozuren en plantaardige proteïnes de lippen versterkt. De verzorging uit het bovenste gedeelte van de stift van Estée Lauder ondersteunt de productie van natuurlijke huid-eigen volumegevende stoffen, dankzij de Shaping-Technologie.

Fase 1: De vloeibare Lip Filler van het onderste, lichtblauwe deel van de stift als eerste op de lipcontouren aanbrengen en met de vingertoppen lichtjes blenden.
Fase 2: Als tweede stap de volumegevende verzorging uit het bovenste gedeelte direct op de lippen aanbrengen.
Meer informatie