Gucci Guilty Black Pour homme 150ml Showergel

Gucci Guilty Black Pour homme 150ml Showergel

Normale prijs: € 30,75

Speciale prijs: 21.5 EUR € 21,50

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 30%
Merk:
Gucci
Inhoud: 150 ml
Parfumtype: Showergel
Gucci Guilty Black Pour homme 150ml Showergel

Gucci Guilty en Gucci Guilty Intense zijn geroemd als de geuren van verleiding van de 21e eeuw. In deze gewaagde, wereldwijd bekroonde parfums, hebben hedendaagse onschuldige jonge mannen en vrouwen de geur van provocatie ontdekt die bewezen heeft volkomen verslavend te zijn.
In het donkere en mysterieuze Gucci Guilty Black, wordt het verhaal nog aantrekkelijker en geeft het een nieuwe, meer gepassioneerde en meer gedurfde rand. Een opvolger én een nieuw hoofdstuk voor de mateloos temperamentvolle man.
Gucci Guity Black pour Homme eau de toilette vangt de zintuigen met een explosie van verkwikkende groene koriander en verfrissende lavendel, dat aan jeugdig vertrouwen doet denken.
Het hart viert vurige, maar verzekerde mannelijkheid. Lustopwekkende oranjebloesem, stimulerend en betoverend, is verlevendigd met neroli en rijke groene aromatische noten. De zoetere drydown combineert patchouli en ceder. De patchouli, het kenmerk van Gucci geuren, gemengd met een rijkelijk getextureerd cederhout, bereikt een nieuwe werkzaamheid.

Top : Groene Koriander, Lavendel
Hart : Oranjebloesem, Neroli, Groene Noten
Basis: Patchouli, Ceder
Meer informatie