Jil Sander Sun Men Fizz 125ml eau de toilette spray

Jil Sander Sun Men Fizz 125ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 39,66

Speciale prijs: 29.95 EUR € 29,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 24%
Merk:
Jil Sander
Inhoud: 125 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Jil Sander Sun Men Fizz 125ml eau de toilette spray

Voor de komende zomer van 2016 lanceerde Jil Sander haar jaarlijkse gelimiteerde uitgaven van de oorspronkelijke parfums Sun (1989) en Sun Men (2002). De twee nieuwe parfums zijn Sun Shake en Sun Fizz, met de boodschap dat "de zomer niet alleen een seizoen is, maar ook een gemoedstoestand- genieten van het hier en nu ".

Sun Men Fizz is ontworpen voor liefhebbers van de zomer


Jil Sander Sun Fizz is een fris, dynamisch en vrolijk parfum dat naar verluidt een bepaald verleidelijk, mannelijk akkoord bezit. Sun Fizz is een krachtig boeket dat tot de verbeelding spreekt en extatische vrijheid en plezier oproept. Dit frisse, aquatische oriëntaalse parfum is opgebouwd rond een concentraat van zomerse-en Ozon noten, gecreëerd door parfumeur Domitille Bertier.
Het opent met warme zonne-akkoorden, kruidige kardemom en luchtige ozon noten die doen denken aan de zeewind. Sprankelende sinaasappelbloesem, groene appel, een marine akkoord en muskusachtig amber vormen het hart van het parfum. De houtachtige basis bevat balsemieke amberachtige noten, vanille en patchouli.

Top : Zonne noten, Kardemom, Ozonische noten
Hart : Oranjebloesem, Groene Appel, Zee noten, Amber
Basis : Amber, Vanille, Patchouli
Meer informatie