Kenzo Set Flower by Kenzo edp 15ml +Floralista edt 15ml + L'Eau par Kenzo edt 15ml

Kenzo Set  Flower by Kenzo edp 15ml +Floralista edt 15ml + L'Eau par Kenzo edt 15ml

Normale prijs: € 55,00

Speciale prijs: 29.95 EUR € 29,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 46%
Merk:
Kenzo parfum
Inhoud: 3 x 15 ml
Parfumtype: Eau de parfum, Geschenksets
Kenzo Set Flower by Kenzo edp 15ml +Floralista edt 15ml + L'Eau par Kenzo edt 15ml

Inhoud: Kenzo Flower 15ml edp, L’eau par Kenzo 15ml edt en Floralista 15ml edt

Helder en buitengewoon, Kenzo Flower verbindt de natuur met de stad, emoties met het snelle hedendaagse stadsleven. Dit poederachtige bloemenparfum is gebouwd rond drie basisnoten. Het florale aspect draait om het parma-viooltje, zachte wilde meidoorn, zwarte bessen en Bulgaarse roos. De poederige noot bestaat uit verleidelijk vanille, witte musk en vorstelijk Oppoponax met een zachte houtachtige touch. Kenzo Flower, de kracht van een sterke, pure en sensuele bloem. Een nomadische bloem, geworteld in het asfalt. Een bloem in de stad, een vitale link om met de natuur in verbinding te blijven. Kenzo Flower werd in 2000 gecreëerd door Alberto Morillas.

L'eau Par Kenzo is helder en fris, geclassificeerd als floraal-aquatisch. Wilde munt leent haar zuiverheid en complexiteit, Lotus onthult haar helderheid. Roze peper verfraait de samenstelling met haar sensuele karakter en verwarmt de voorgaande florale noten. L'eau Par Kenzo Femme is een verfrissende damesgeur en werd in 1996 gecreëerd.

Kenzo Floralista is een sensuele en zeer vrouwelijke editie geïnspireerd door de populariteit van de Kenzo Flower collectie. Het parfum kleedt je in een frisse en kleurrijke sluier van bloemen - appelbloesem, pioen, perzik bloesem en sappige peer noten. Kenzo Floralista is een floraal parfum voor vrouwen en werd in de lente van 2014 gelanceerd.
Meer informatie