Lancaster Set Cellular Elixir 365 Intense Serum 30ml + Sun Beauty Velvet Touch Cream spf30 50ml

Lancaster Set Cellular Elixir 365 Intense Serum 30ml  + Sun Beauty Velvet Touch Cream spf30 50ml

Normale prijs: € 65,90

Speciale prijs: 44.95 EUR € 44,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 32%
Merk:
Lancaster
Inhoud: 30 ml + 50 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Speciale verzorging, Zonproducten
Huidtype: Alle huidtypes
Lancaster Set Cellular Elixir 365 Intense Serum 30ml + Sun Beauty Velvet Touch Cream spf30 50ml

Het perfecte duo.

- Cellular Elixir 365 Intense is een rijk serum dat DNA-bescherming en reparatie ondersteunt voor een jonger uitziende huid met een stralende teint. Het werkt precies waar uw cellen het nodig hebben en beschermt DNA tegen toekomstige schade. Na verloop van tijd en door externe factoren, wordt DNA beschadigd en verzwakt de natuurlijke reparatie-capaciteit van de huid. De baanbrekende technologie in Cellular Elixir 365 biedt unieke DNA-herstel ondersteuning, aangepast aan milieu en huidcondities. De huid is onmiddellijk prachtig glad en soepel. Na een maand herwint de huid haar elasticiteit, fijne lijntjes vervagen en rimpels worden verminderd. Masseer 's morgens en' s avonds drie druppels gedurende twee minuten op het gezicht om de circulatie te stimuleren en de cellulaire activiteit te bevorderen.

- Lancaster weet dat een mooie bruine teint het resultaat is van hoge kwaliteit bescherming. Lancaster biedt momenteel hun meest brede bescherming tegen de zon ooit in een innovatieve formule die optimale UVA / UVB-bescherming met de nieuwe Infrared Technology combineert, om de schoonheid van de huid nog beter te beschermen tegen beschadiging door de zon.
Sun Beauty Velvet Touch Cream is een fluweelzachte zonnebrandcrème die de huid een ideale gouden teint biedt, met behoud van stevigheid en elasticiteit. Ideaal voor de huid die gevoelig is voor zonnebrand en / of weinig bruint.
Je gezicht is meer blootgesteld aan zonlicht dan de rest van je lichaam, dus maak van de verzorging van je gezicht een topprioriteit. Gebruik 's morgens en' s avonds 365 Cellular Elixir, slechts 3 druppels, om te helpen bij het herstel om zichtbare tekenen van DNA-schade te beperken.
Sun Beauty biedt efficiënte, optimaal gecombineerde UVA / UVB-filters en, voor een meer volledige bescherming, de exclusieve Infrared Technology. Deze nieuwe generatie formules bevatten de nieuwste versie van Lancaster’s Tan Activator Complex (TAC), om de ideale teint te waarborgen.

Breng de crème royaal aan op het gezicht en decolleté, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie