M2 Beaute Set M2 Lashes Eyelash Activating Serum 5ml + Facial Nano Spray Pearl & Gold 10ml

M2 Beaute Set M2 Lashes Eyelash Activating Serum 5ml + Facial Nano Spray Pearl & Gold 10ml

Normale prijs: € 120,00

Speciale prijs: 89.95 EUR € 89,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 25%
Merk:
M2 Beauté
Inhoud: 5 ml + 10 ml
Productsoort: Oog- en lipverzorging
Producttype: Maskers&Serums, Speciale verzorging, Overig
Huidtype: Alle huidtypes
M2 Beaute Set M2 Lashes Eyelash Activating Serum 5ml + Facial Nano Spray Pearl & Gold 10ml

M2 Lashes is hét geheim van beeldschone wimpers met verbazingwekkend volume! M2 Lashes is een krachtig activerend serum met het MDN complex, een speciaal complex werkzame stoffen dat de natuurlijke groei van de wimpers bevordert. Het actieve ingrediënt stimuleert de wortels van de wimpers, zorgt voor een langere groeifase en creëert vollere, sterkere weelderige wimpers, zonder neveneffecten.

M2 Lashes is een actief serum dat wimpergroei bevordert. Bij regelmatig gebruik creëert het niet alleen merkbaar langere wimpers, maar ook sterkere en dikkere wimpers, en dit na slechts 6-8 weken. M2 Lashes bevat een gemodificeerde werkzame stof, aangepast voor oogheelkundige toepassingen en goedgekeurd voor cosmetisch gebruik, gemengd met voedende ingrediënten. Deze perfect geconcentreerde combinatie van werkzame bestanddelen vermeerdert de wimpers, verlengt de groeifase en vertraagt hun verlies. Resultaten: langere, vollere, sterkere wimpers!

Gebruik het serum net zoals een conventionele vloeibare eyeliner. Eén keer per dag aanbrengen op de huid van de bovenste wimperlijn, bij voorkeur 's avonds na het zorgvuldig reinigen van de huid rond de ogen. Eén borstelslag is voldoende. Laat het serum voor het aanbrengen van uw gebruikelijke huidverzorgingsproducten een paar minuten absorberen. De eerste zichtbare resultaten verschijnen gewoonlijk binnen 6-8 weken en maximale resultaten worden bereikt in week 16.

Pearl & Gold Facial Nano Spray is een exclusief vooruitzicht op de nieuwe high-tech cosmetica van M2Beaute. Ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek zorgt ultra-zuiver water voor een directe overgang van werkzame stoffen in de huid. De optimizer verzorgt met zijn verhelderende en balancerende agenten de huid, en zorgt daarmee voor een heldere, stralende en meer gelijkmatige teint. De huid wordt gerevitaliseerd en tegelijk bestendiger tegen invloeden van buitenaf.
Meer informatie