Marc Jacobs Splash Cucumber 100ml eau de toilette spray

Marc Jacobs Splash Cucumber 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 54,95

Speciale prijs: 44.95 EUR € 44,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 18%
Merk:
Marc Jacobs
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Marc Jacobs Splash Cucumber 100ml eau de toilette spray

In het voorjaar van 2016 heeft Marc Jacobs, op veelvuldig verzoek van de fans, vier edities van de Splash collectie opnieuw gelanceerd. "Geïnspireerd door de oorspronkelijke Marc Jacobs Splash Collection heroveren de vier favorieten de essentie van de zomer. Fris voor de zintuigen, maar toch zacht van kleur, elke Splash geeft zich over aan de eenvoudige genoegens van de ongedwongen, luchtige geest van Marc Jacobs. "
Met de frisse, koele geur van komkommer is Marc Jacobs Cucumber een hemels zomers genot. Schoon en verfrissend wordt het komkommer aroma gekenmerkt door een heerlijke lichtheid, die ontspannend en luchtig werkt.

Marc Jacobs Cucumber is een hemels zomers genot


Het parfum opent met topnoten van aquatische komkommer, aromatisch lotusblad en cactusbloem, terwijl de florale hartnoten van lindebloesem, blauwe tijgerlelie en fresia betoveren. In de basis zorgen bevroren musk en lichte houtsoorten voor een blijvende indruk.
Marc Jacobs Cucumber Splash is ondertekend door parfumeur Mathieu Nardin als een verfrissende, florale - groene geur van voor vrouwen en mannen.

Top : komkommer, lotusblad, bamboe, cactusbloem
Hart : lelietje van dalen, lindebloesem, fresia, blauwe tijgerlelie
Basis : musk, blond hout
Meer informatie