Aigner

Aigner

Etienne Aigner arriveerde in 1949 vanuit Parijs in New York na succesvolle stages bij legendarische ontwerpers, waaronder Christian Dior en Balenciaga Cristobal. Hij begon met het maken van lederen riemen vanuit zijn appartement. Tegenwoordig is Etienne Aigner een leider in het ontwerp, de inkoop en de distributie van kwaliteitshandtassen en kleine lederwaren. Daarnaast heeft Aigner ook Parfums, schoenen, handschoenen en zonnebrillen in zijn assortiment.
Meer informatie

49 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

49 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De parfums van Etienne Aigner voor dames en heren zijn stijlvol en heerlijk voor ieder moment van de dag. Laat u verleiden door het mysterieuze Etienne Aigner Black Man, het verleidelijke Etienne Aigner Pour Femme of door een van de populaire geuren uit de leather lijn van Aigner. De parfums zijn in verschillende formaten te verkrijgen en in onze online parfumerie altijd voordelig geprijsd.
De parfums van Etienne Aigner zitten in mooie flacons met een moderne en frisse uitstraling. Onze parfums zijn 100% origineel en worden in hun originele verpakking snel en verzekerd verzonden. Bestel uw favoriete geur online en ontvang bij uw bestelling een gratis proefje.