Annick Goutal

Annick Goutal

Annick Goutal was een concertpianiste en fotomodel. Op verzoek van vrienden, werkte ze samen met parfumeurs om een geur voor een gezichtscrème te ontwikkelen, ze vond haar roeping. In 1980 was ze klaar om haar eigen parfumlijn te lanceren. Annick Goutal overleed in 1999, op de leeftijd van 53. Sinds die tijd bleef haar dochter Camille nieuwe geuren ontwikkelen.

De geuren, gecreëerd door Annick Goutal, vormen een uniek aanbod geworteld in de zuiverste traditie van de parfum-makers van weleer. Annick Goutal geuren zijn gemaakt zonder rekening te houden met de nieuwste trends en mode. Ze doen denken aan de natuur en de emoties van de passerende tijd. Boeketten combineren de meest nobele en zeldzame natuurlijke essences, elke geur is gecomponeerd als een symfonie, noot voor noot, in een constante zoektocht naar balans, kwaliteit en perfecte harmonie.
Meer informatie

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

In ons ruime assortiment vindt u Annick Goutal heren en dames parfums in verschillende formaten. De parfums van Annick Goutal zijn van hoge kwaliteit en in onze online parfumerie voordelig geprijsd. De parfums voor dames en heren zitten in prachtige flacons met elk hun eigen sierlijke uitstraling. Bekijk in een paar klikken alle Annick Goutal parfums waaronder Annick Gourtal Les Orientalistes, Annick Goutal Rose Absolue en Anick Goutal Grand Amour.

Naast de heerlijke eau de parfums en eau de toilettes van Annick Goutal koopt u in onze webshop ook de luxe huidverzorgingsproducten van Annick Goutal. Zo is er een rijke bodycream voor een gevoede en heerlijk ruikende huid de hele dag door. Al onze parfums zijn gegarandeerd origineel en worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden. Bent u op zoek naar parfums met extra hoge korting kijk dan op onze aanbieding pagina.