Estee Lauder

Estee Lauder

De fabrikant Estee Lauder is wereldwijd bekend vanwege de grote verscheidenheid aan cosmetica en andere huidverzorgingsproducten. Estee Lauder parfum is uit deze veelzijdige collectie niet meer weg te denken. Het merk staat voor de moderne vrouw die houdt van kwaliteit, elegantie en luxe en zich daar niet voor schaamt. Estee Lauder parfum dragen is een manier om uw eigen persoonlijkheid ook in de keuze van uw geur uit te dragen. Parfumeur Wargnye heeft speciaal voor mannen de eau de cologne Pleasures For Men ontwikkeld. Deze en andere geurlijnen vindt u ParfumCenter voor een scherpe prijs.

Meer informatie

64 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

64 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Estee Lauder parfum Modern Muse

Lange tijd was de muze voor de man een symbool van tederheid. Met Estee Lauder parfum Modern Muse creëert u juiste het imago van de eigentijdse, verstedelijkte stadvrouw. Behalve moderniteit is een krachtige, onafhankelijke persoonlijkheid één van haar vaste attributen. In het hart vertegenwoordigt Estee Lauder parfum Modern Muse de vrouwelijke zachtheid met florale tonen van Bulgaarse roos, meiroos, jasmijn en magnolia. De toevoeging van patchouli en muskuszaad geeft het parfum een stevige body. In de topnoot is enige pit toegevoegd in de gedaante van roze peper. Zo hebben alle tegenstrijdigheden van de moderne vrouw een stem in Estee Lauder parfum Modern Muse.

Estee Lauder parfum Sensuous

Het intieme, warme karakter van oriëntaalse kruiden voert u mee naar verre landen. Estee Lauder parfum Sensuous draagt een verleidelijke zweem van Oosters mysterie uit. Deze geur is een toonbeeld van sensualiteit waarbij de verbeelding de hoofdrol vertolkt. Sandelhout, amber, musk verlenen Estee Lauder parfum Sensuous een krachtige basis. Het florale hart met jasmijn en kokoswater zorgen voor een noot van vrouwelijke zachtheid. Roze en zwarte peper in de topnoten suggereren ongeremde vrouwelijke energie. Bij ParfumCenter bestelt u Estee Lauder parfum Sensuous voordelig in originele verpakking.     

Estee lauder parfum White Linen

De sfeer van een zachte zomerbries die uw kleding verfrist kenmerkt Estee Lauder parfum White Linen. Het florale hart van anjer, orchidee, jasmijn en roos is op een elegante manier verkoelend, wat extra wordt onderstreept met de groene aroma’s van lelietje-van-dalen. Als tegenwicht fungeren de hartverwarmende eigenschappen, van sandelhout, ceder en amber. Het geheel is zoet, zomers en heeft citrusachtig accent in de topnoot. ParfumCenter zorgt voor een snelle verzekerde verzending van uw persoonlijk Estee Lauder parfum White Linen.