Guerlain parfum

Guerlain

Parfums die de tand des tijds hebben overleefd dankzij het tijdloze en betoverende karakter. Dat is hoe we Guerlain parfum kunnen omschrijven. Het parfumhuis kent een rijke geschiedenis want al in 1828 opende Pierre-Francois Pascal Guerlain zijn eerste parfumwinkel in Parijs. Het huis van Guerlain genaamd. De parfumeur maakte met veel succes geuren op maat voor de Franse aristocratie. In 1840 lanceerde Guerlain zijn flagshipstore en tot op de dag van vandaag zijn de Guerlain parfums nog altijd populair. In onze online parfumerie vindt u een ruim en wisselend aanbod Guerlain dames en Guerlain mannen met hoge kortingen zoals de een van de best verkopende parfums ooit: Shalimar.

Meer informatie

62 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

62 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Guerlain parfum Homme

Wilt u met een betoverende verschijning elke ruimte betreden? Dan is de keuze voor Guerlain parfum Homme al snel gemaakt. In het assortiment van ParfumCenter treft u vele eau de toilettes en eau de parfums met rijke en intense ingrediënten, zoals bergamot, patchoeli en rabarber die worden gedragen door klassieke man met een moderne twist. Guerlain parfum Homme verkopen we voor de scherpste prijzen, maar altijd in de originele fles met dito verpakking. Onze parfums zijn daarom zeer geschikt om te geven als cadeau aan de man die zich graag met een luxe geur omringt.

Guerlain parfum Femme

Voor de klassieke tot moderne vrouw is Guerlain parfum Femme een geschikte keuze. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod Guerlain parfums die met de zorgvuldig uitgekozen ingrediënten u en uw omgeving betoveren. Laat u zich niet alleen verleiden door de geur, maar is een prachtig ontworpen flesje voor u ook belangrijk? U kijkt uw ogen uit bij de Guerlain Aqua Allegoria parfum. In de afgelopen 10 jaar zijn er meer dan 20 verschillende versies ontwikkeld met verschillende thema’s. Het cilindervormige flesje met de gouden dop en de honingraat-vormige sluier heeft een bijzonder luxe uitstraling. Aan de kleuren van het parfum kunt u eenvoudig zien of dit Guerlain parfum Femme past bij uw karakter. Mintgroen heeft een frisse limoengeur en de fruitige mandarijn heeft een pasteloranje kleur. Dankzij de lage prijzen bij ParfumCenter kunt u uw parfum nog eens afwisselen aan de hand van uw stemming!