Prada

Prada

Het Italiaanse modehuis Prada werd in 1913 opgericht door Mario Prada. In samenwerking met zijn broer Martino opende hij een lederwaren en kofferwinkel met de naam Fratelli Prada (Gebr. Prada) in Milaan. Mario's dochter Luisa nam de zaak over tot haar dochter Miuccia Prada de zaak in 1978 overnam. Het bedrijf zoals we dat nu kennen is geëvolueerd onder Miuccia Prada's leiding. In 2003 werd voor het eerst een set van exclusieve ambachtelijke parfums in de Prada-boutiques aangeboden. Elke geur was gericht op een enkele noot: Iris, oranjebloesem, tuberoos, viooltje, etc. Toevoegingen aan deze lijn kwamen in 2007 en 2010. De eerste geur die Prada aan het grote publiek aanbood is Prada Eau de Parfum uit 2004. De Prada "Ephemeral Infusion" lijn werd in 2007 geïntroduceerd met Infusion d'Iris.
Meer informatie

37 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

37 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De heerlijkste Prada parfums voor dames en heren vindt u in een paar klikken online. De parfums van Prada zijn van de hoogste kwaliteit en voor ieder moment is er een favoriet. Voor dames is er het klassieke en betoverende Prada. Maar ook de nieuwste parfums van Prada koopt u in onze online parfumerie waaronder het fruitige Candy. Voor heren is er het oriëntaalse Prada Man en het stijlvolle Infusion D’Homme van Prada.

De parfums van Prada zitten in prachtige flacons met elk hun eigen karakter. Naast de onweerstaanbare eau de parfums en eau de toilettes vindt u ook luxe huidverzorgingsproducten van Prada in onze webshop. Alle producten van Prada zijn gegarandeerd origineel en altijd voordelig geprijsd. Onze parfums worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden.