Reminiscence parfum

Reminiscence parfum

De verleidelijke aroma’s van Reminiscence parfum voeren u mee naar krachtige en exotische geurlandschappen. Onze geurlijnen voor dames hebben een intiem, licht dromerig karakter. Reminiscence Tonka bijvoorbeeld is zowel mysterieus, maar ook op een verfrissende manier vreugdevol. ParfumCenter heeft daarnaast ook herenluchtjes met meer krachtige oriëntaalse accenten en ene krachtige basis. In onze webwinkel kunt u Reminiscence parfum voordelig bestellen in originele design verpakking.

Meer informatie

37 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

37 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Reminiscence parfum Patchouli

Houtachtige aroma’s hebben een mannelijke allure, maar passen ook goed bij de vrouw met een sterke persoonlijkheid. Dat maakt Reminiscence parfum Patchouli tot een subtiele geursensatie . De kern bestaat uit ceder, patchouli en sandelhout, aangevuld met vetiver, tonkaboon en een vleugje vanille. Aan Reminiscence Patchouli pour Homme is een extra krachtige mannelijke noot toegevoegd.   Door de unieke samenstelling is Reminiscence parfum Patchouli al jaren een echte bestseller. Net zo verfijnd als de stijlvolle juwelen van het gelijknamige merk.

Reminiscence parfum kopen

U heeft een ruime keuze uit verleidelijke geurcreaties als u kiest voor Reminiscence parfum kopen bij ParfumCenter. Onze brede collectie heeft een grote variatie die wordt aangeboden in flacons van 50, 100 of zelfs 200 ml. Geurige Reminiscence verzorgingsproducten, zoals bodycream en bodylotion met een vergelijkbare finesse vindt u ook in ons assortiment. Reminiscence parfum kopen doet u voordelig bij ParfumCenter. De verzending is niet alleen verzekerd, maar wordt ook snel geleverd!