Salvatore Ferragamo parfum

Ferragamo

De allure van rijkdom en succes zijn de drijvende kracht achter de schoenen en kleding van Salvatore Ferragamo. Parfum vormt daarop vanaf 2001 een elegant geurige aanvulling. Dankzij de vruchtbare samenwerking met meesterparfumeurs als Jean-Pierre Bethouart, Francis Kurkdjian, Olivier Polge en Jacques Cavallier heeft ieder Salvatore Ferragamo parfum een uniek eigen identiteit. Daarbij wordt elke geur aantrekkelijk gepresenteerd in een moderne design flacon. Zo is een feestelijk luxe lint de bekroning van de serie Signorina Mysteriosa. Dit cadeau voor uzelf of een vriendin bestelt u bij ParfumCenter voordelig in originele verpakking.

Meer informatie

29 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

29 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Salvatore Ferragamo parfum heren

De heer van stand kiest voor een sublieme geur met karakter. Salvatore Ferragamo parfum heren geeft u wat dat betreft een ruime keuze. F by Ferragamo bijvoorbeeld is een krachtige, masculiene geur met een flamboyante basis van labdanum, leer en amber. Het hart van, zwarte peper is prikkelend en enigszins provocerend. Het geheel wordt in balans gehouden door een frisse topnoot van lavendel en appel. Het design van de flacon heeft een vormgeving die in de buurt komt van een Zippo aansteker. Opvallend aan het Salvatore Ferragamo parfum heren is het design met industriële inslag.     

Salvatore Ferragamo parfum Incanto

Verleiding is het hoofdthema van Salvatore Ferragamo parfum Incanto. Het gedurfde ontwerp van de verpakking is daar een voorbeeld van. Deze combineert het ultramannelijke aspect van de strakke,  rechte lijn met een licht vrouwelijke ronding in de dop. De basis van vetiver, sandelhout en witte musk laat er geen twijfel over bestaan: Salvatore Ferragamo parfum Incanto is de mannelijke geur bij uitstek. Voor de dames heeft ParfumCenter een aansprekende collectie Salvatore Ferragamo parfum dames, veelzijdig en vrouwelijk! Wij zorgen voor verzekerde verzending van uw bestelling binnen enkele dagen.