Parfum Dames

Wat heeft een vrouw nodig naast een goede outfit met de juiste accessoires en schoenen? Juist, een parfum voor dames die haar nog meer persoonlijkheid geeft! Ieder luchtje heeft zo zijn eigen kenmerken en karakter. En door het dragen van een eau de parfum of eau de toilette geef je jezelf als vrouw als het ware een eigen identiteit met een kenmerkend parfum. Bij ParfumCenter vind je een breed assortiment van vrouwen geuren tegen lage prijzen. Merken zoals ArmaniDiorCoco ChanelLancômeThierry Mugler en nog veel meer geuren om je aan te vergapen! Kortom, aan voordelige parfum voor dames bij ons geen gebrek!

Meer informatie

Producten 25-36 van 2253

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-36 van 2253

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Topmerken parfum dames

Natuurlijk kun je een keuze maken uit enkele topmerken parfum voor dames, maar of deze ook bij jouw huidtype en persoonlijkheid passen, dat is dan nog maar de vraag. Het alom bekende Sì van Giorgio Armani is een buitengewoon populaire geur, maar dat wil niet zeggen dat hij daarom ook goed bij jou zal passen. Daarom is het goed om jouw eigen smaak, huidtype en persoonlijkheid in ogenschouw te nemen, voordat je een van de topmerken parfum voor dames kiest. Je hoeft ook niet altijd per se voor een eau de parfum,, een eau de toilette of een eau de Cologne te kiezen.

Parfumsoorten

Het blijf best lastig een keuze maken uit al die verschillende parfumsoorten. Er zijn ruwweg vijf verschillende soorten: frisse parfums, florale parfums, oriëntaalse parfums, houtachtige parfums en fruitige parfums. Een parfum is in de meeste gevallen opgebouwd uit drie soorten noten: basisnoten, hartnoten en topnoten. Deze laatste noten zijn de aroma’s die gedurende de eerste minuten na het opspuiten van het parfum het meest dominant zijn. Het ‘laagje’ wat daarna zijn geur het meest afgeeft zijn de hartnoten. De basisnoten van een parfum blijven het langste hangen. Binnen de verschillende parfumsoorten heb je ook nog weer een onderverdeling, zo heb je bij frisse geuren bijvoorbeeld aquatische geuren, citrusachtige geuren en groene geuren.

Bloemige geuren

De naam zegt het natuurlijk al, bloemige geuren worden samengesteld op basis van bloemengeuren. Deze geuren bevatten vaak ook fruitige geurnoten als ingrediënt. Enkele voorbeelden van damesparfums en eau de toilettes met een bloemige geur zijn: Gucci Bloom, Viktor & Rolf Flowerbomb, Marc Jacobs Daisy en Yves Saint Laurent Libre. Het mooie van ParfumCenter is dat je al deze topmerk bloemige geuren voor een voordelig prijsje kunt inslaan, passend bij jouw persoonlijke smaak en stijl!

Oriëntaalse geuren

Ben je niet zo’n fan van bloemige en frisse geuren? Ga dan voor mystieke oriëntaalse geuren! Deze parfums zijn doorgaans kruidiger en bevatten meer houtachtige elementen. Zulke geuren zijn exotisch en bevatten ingrediënten zoals, vanille, hars, kruidnagel, kardemom en amber of musk. Ben je dol op sensuele en warme aroma’s? Kies dan voor één van de voordelige geuren van Parfumcenter. Voorbeelden van oriëntaalse geuren zijn Euphoria van Calvin Klein, Poison girl van Dior, Hypnose van Lancôme of ga voor een unisex parfum zoals Oud Wood van Tom Ford.

Frisse geuren

Naast dat je bloemige, houtachtige en oriëntaalse geuren hebt, zijn er ook frisse geuren. Bij deze parfums moet je denken aan citrusachtige geuren, maar ook aquatische die voor het lichte karakter van een parfum zorgen. Voorbeelden van frisse geuren parfum voor dames uit ons voordelige assortiment zijn: Mexx fresh woman, Davidoff Cool water en Roberto Cavalli Paradiso Azzurro. Voel je fris en draag deze frisse geuren vooral in de zomer voor dat extra koele gevoel.

Houtachtige geuren

Tot slot zijn er nog de houtachtige geuren, deze luchtjes kenmerken zich door ingrediënten zoals: sandelhout, ceder, muskachtige noten en chypre (mosachtige houtgeuren). Geuren van dit kaliber geven een warm en weelderig aroma af die heerlijk zijn om te dragen in de winter. Bij ParfumCenter vind je volop houtachtige geuren tegen voordelige prijzen. Denk bijvoorbeeld aan: Alien van Thierry Mugler, of het eveneens populaire Angel van dezelfde geurontwerper. Of kies voor het eigenzinnige Chanel Coco Mademoiselle eau de parfum.

Parfum dames aanbieding

Bij ParfumCenter zijn onze luchtjes al voordelig geprijsd en daarbovenop heb je vaak het voordeel dat parfum voor dames bij ons in de aanbieding zijn! Neem ook eens een kijkje tussen onze geschenksets van verschillende topmerken van damesgeuren. Wanneer je een geurtje liever eerst wilt uitproberen, dan kun je ook kiezen voor een of meerdere van de miniaturen. Naast een fijne parfum voor dames aanbieding hebben we ook parfum voor heren in ons ruime assortiment!

Parfum dames van ParfumCenter

Het bestellen van een parfum voor dames van ParfumCenter is een fluitje van een cent! Zeker wanneer je al weet welke geur je wilt hebben. Je vindt je favoriete luchtje bij ons zeker weten voor een scherpe prijs, dus die keuze is snel gemaakt! Bij bestellingen van boven de € 75 verzenden wij jouw pakketje gratis. En vóór 18:00 uur besteld, betekent dat je je favoriete geurtje morgen al kunt dragen. Parfum voor dames van ParfumCenter van de beste merken vind je bij ons tegen de voordeligste prijzen!

Parfum dames kopen

Een parfum voor dames online kopen doe je voordelig op ParfumCenter.nl. Of het nu een parfum voor dames van Yves Saint Laurent is of een Emporio Armani parfum, je vindt verschillende soorten geuren voor een fijn prijsje op ParfumCenter.nl! Ook voor een mooie selectie dames parfums in de outlet ben je bij ons aan het juiste online adres. Naast dat je bij ons de beste parfum voor dames kunt kopen, hebben we ook een breed aanbod van hoogwaardige make-up merken en huidverzorging.

Waar op letten bij het kopen van parfum voor dames?

Een parfum kan bij de ene persoon heerlijk ruiken en bij de ander een complete afknapper zijn. Dit verschijnsel hangt af van factoren zoals, de pH-waarde van je huid, je hormoonhuishouding en zelfs je dieet! Het is daarom toch vaak een kwestie van testen wat het beste bij je past. We raden je ook aan om meerdere luchtjes te kopen zodat je kunt afwisselen, per seizoen en gemoedstoestand bijvoorbeeld. Ook is het zo dat je een parfum zelf minder goed waarneemt wanneer je elke dag dezelfde geur draagt.

Welke parfum voor dames blijft lang hangen?

Allereerst blijft een parfum voor dames langer hangen dan een eau de toilette die veel minder zwaar is. Op een droge huid vervliegt parfum ook veel sneller dan op een vette huid, gebruik daarom eerst een bodycrème of lotion voordat je je parfum opspuit. Dus welk parfum het langst blijft hangen ligt niet alleen aan de odeur, ook aan de manier waarop je hem aanbrengt. De beste plekken om je parfum aan te brengen zijn bijvoorbeeld achter je oren, binnenkant polsen en in je hals.

Welke geuren vinden mannen lekker bij vrouwen?

Een vrouw die lekker ruikt, maakt haar nog vele malen aantrekkelijker. Om nu te zeggen deze en die geur worden per se lekker gevonden door elke man bij een vrouw, dat is moeilijk. Het is een kwestie van smaak, en smaken verschillen nu eenmaal. Het is een kwestie van proberen!

Hoe blijft parfum het langst hangen?

Alles wat je doet, maar ga parfum zoals bijvoorbeeld tussen je polsen nooit warm wrijven. Hiermee vervliegen de topnoten razendsnel en ben je de helft van je geurtje al kwijt. Wat goed werkt is om een wolkje parfum in de lucht te spuiten en vervolgens daardoorheen te lopen. Verder is het een goed idee om parfum op plekken te spuiten waar je huid dun is.

Waarom parfum voor dames bestellen bij Parfumcenter.nl?

Bij ParfumCenter.nl bestellen heeft vele voordelen, zo vind je de meeste dure topmerken voor voordelige prijzen. Wij verzenden je pakketje gratis wanneer je boven een bestelbedrag van € 75 zit en bestel je vóór 18: 00 uur dan heb je je pakketje morgen al in huis! Geniet van ons grote en voordelige assortiment van parfums, make-up en huidverzorging.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.