Iris Nobile

Iris Nobile

Iris Nobile is een speciaal voor vrouwen gecreëerd parfum, waarin de irisbloem centraal staat, deze geeft dit parfum haar unieke karakter. Een perfect evenwicht tussen de precieuze elegantie van het klassieke bloemenboeket en de geraffineerde moderniteit die eigen is aan het huis van Acqua di Parma.

Na Iris Nobile, onthulde Acqua di Parma Iris Nobile Sublime en zette daarmee de edelste bloem in de Italiaanse traditie opnieuw in de schijnwerpers. Trouw aan de geest en de savoir-faire van Acqua di Parma, drukt de geur harmonie, evenwicht en schoonheid uit ... de waarden van de Italiaanse levensstijl weerspiegelend. De essentie van vrouwelijke charme, in Italiaanse stijl.

In 2013 lanceerde Acqua di Parma Acqua Nobile Iris, Acqua Nobile Magnolia en Acqua Nobile Gelsomino, nieuwe Eau de Toilette versies van Iris Nobile (2006), Magnolia Nobile (2009) en Gelsomino Nobile (2011). Acqua Nobile Iris is een stralende creatie die de kostbare Iris Pallida bloem, belicht door de eerste stralen van de zon viert .
Meer informatie