Calvin Klein Euphoria

Calvin Klein Euphoria

Wie op zoek is naar een bijzonder eau de parfum, heeft met Calvin Klein Euphoria een parfumlijn vol mysterie te pakken. Het is een parfum van exotische bloemengeuren zoals van de zwarte orchidee en zwarte viooltjes. Daarnaast spelen rode houtsoorten en amber een rol.

Meer informatie

Deze combinatie van geuren maakt van Calvin Klein Euphoria een parfum dat de aandacht trekt. Wie niet bang is voor een beetje mysterie, zal dit eau de parfum zeker waarderen.

Calvin Klein Endless Euphoria

Voor wie een iets lichtere, frissere versie zoekt van dit aroma, is Calvin Klein Endless Euphoria een interessant alternatief. Door de toevoeging van kersenbloesem en mandarijn wordt de samenstelling van dit aroma opgefrist, terwijl geurnoten van sandelhout en musk een snufje aangename sensualiteit toevoegen. Parfumeur Bruno Jovanovic heeft voor Calvin Klein Endless Euphoria een prachtige, zalmkleurige flacon laten ontwerpen die precies past bij het gevoel van dit eau de parfum.

Calvin Klein Euphoria 100ml

Beide types van het Calvin Klein Euphoria eau de parfum worden aangeboden als spray. De Calvin Klein Euphoria 100ml is de flacon met de grootste hoeveelheid in ons assortiment. Het wordt geleverd in uniek vormgegeven flacon in paarse en donkerpaarse tinten.
Naast Calvin Klein Euphoria hebben we ook nog andere Calvin Klein parfums. Bent u op zoek naar een romantische parfum voor speciale gelegenheden, dan kunt u bijvoorbeeld ook eens de Calvin Klein Eternity proberen. Of de krachtige oriëntaalse geur van Calvin Klein Obsession. Alle eau de parfums zoals Calvin Klein Euphoria 100ml en Endless Euphoria bestelt u eenvoudig online bij Parfumcenter. Bezorging is bij ons altijd verzekerd en gebeurt zo snel mogelijk!