Givenchy Dahlia Noir

Dahlia Noir

Dahlia Noir eau de parfum is een "Fatal Flower" met een onwerkelijke en fantasierijke compositie voor mysterieuze en fascinerende vrouwen. Dahlia Noir edp beschikt over een florale-poederachtige-chypre signatuur die riekt naar 'een verslavende sensualiteit, het raadsel van vrouwelijkheid.

In februari 2012 onthulde Givenchy Dahlia Noir eau de toilette, een sprankelende en meer fruitige geur dan de eau de parfum-versie. Dahlia Noir eau de toilette behoudt haar aandeel van het mysterie, maar onthult een florale en muskusachtige signatuur die verzacht.

in het voorjaar van 2013 presenteerde Givenchy Dahlia Noir L'Eau, een verfrissende versie. Het is een meer opgewekte, levendigere en meer frisse geur dan het origineel, maar het is nog steeds elegant en sensueel. 

In september 2014 lanceerde Givenchy Dahlia Divin. Dahlia Divin volgt het thema en de fantasie van de Dahlia Noir lijn. De compositie is gecentreerd rond een Sambac jasmijn noot op een houtachtige chypre basis. 

In juni 2016 lanceerde Givenchy de derde toevoeging aan de Dahlia Divin collectie, als de intensieve versie met de naam Dahlia Divin Le Nectar de Parfum, na het oorspronkelijke Eau de Parfum uit 2014 en het lichtere Dahlia Divin Eau de Toilette uit 2015. De collectie volgt het thema van de in 2011 gestarte Dahlia Noir parfumlijn.

Meer informatie