Givenchy Very Irresistible

Very Irresistible

Very Irresistible eau de parfum is een onweerstaanbaar, modern, floraal parfum. Deze ongelooflijk vrouwelijke geur is gebaseerd op vijf rozen-variaties, de eeuwig modieuze bloem. Dit dynamische sap is bedoeld om te verrassen en te verleiden, het speelt in op alle subtiele variaties van het rozen-thema, fris en energiek. Het werd in 2003 gecreëerd

Very Irrésistible eau de toilette is 's werelds eerste aromatische florale parfum. Het is vrouwelijk, energiek en tijdloos, een eerbetoon aan de historische cultuur van het merk en weerspiegelt een onweerstaanbare vrouw. De moderne aromatische florale damesgeur werd in 2012 gelanceerd.

Tien jaar na de lancering van het oorspronkelijke Very Irresistible en een aantal van haar opvolgsters, presenteerde Givenchy in het voorjaar van 2014 een versie gewijd aan het belangrijkste parfum-ingrediënt en de koningin van alle bloemen, de roos. Very Irresistible L'Eau en Rose is geschikt voor zowel koude dagen als warme zomeravonden, ontworpen als de ultieme geur voor vrouwen, universeel en geschikt voor elke gelegenheid.

Meer informatie