Guilty (Intense, Black)

Guilty (Intense, Black)

Het trendy modemerk Gucci lanceerde in 2010 Guilty, een floriëntaalse geur voor verleidelijke vrouwen. De geur combineert frisse noten van mandarijn en heerlijke bloesems met kruidige en warme akkoorden. De Guilty vrouw is moedig en gewaagd en houdt van plezier maken. Gucci Guilty opent met sprankelende en kruidige nuances van mandarijn en roze peper. Het florale hart van sering en geranium is gemengd met perzik. De warme drydown is een combinatie van patchouli en amber.

Gucci Guilty Intense behoudt nagenoeg dezelfde ingrediënten als de originele formule, maar ze zijn intenser en krachtiger gemaakt. Deze bedwelmende florale oriëntaalse geur bevat een"buitensporige" dosis roze peper en seringen. Het verleidelijke parfum werd in 2011 uitgebracht.

Gucci Guilty en Gucci Guilty Intense zijn geroemd als de geuren van verleiding van de 21e eeuw. In deze gewaagde, wereldwijd bekroonde parfums, hebben hedendaagse onschuldige jonge mannen en vrouwen de geur van provocatie ontdekt die bewezen heeft volkomen verslavend te zijn. In het donkere en mysterieuze Gucci Guilty Black, wordt het verhaal nog aantrekkelijker en geeft het een nieuwe, meer gepassioneerde en meer gedurfde rand. Een opvolgster én een nieuw hoofdstuk.
Meer informatie

Gucci Guilty voor vrouwen koopt u als eau de toilette in diverse formaten en is in onze online parfumerie voordelig geprijsd. Van deze verleidelijke geur vindt u naast het heerlijke eau de toilette ook luxe huidverzorgingsartikelen waaronder een showergel en bodylotion. Gucci Guilty zit in een fraaie flacon uitgevoerd in een warme roze kleur. In ons ruime Gucci assortiment voor dames vindt u ook Gucci Guilty Intense. Dit nieuwe parfum van Gucci heeft dezelfde geurtonen als Gucci Guilty maar is nog intenser.