Eau des Merveilles (L'Ambre des Merveilles)

Eau des Merveilles (L'Ambre des Merveilles)

Eau des Merveilles eau de toilette wikkelt ons rond haar vinger op een wolk van fantasie: van verrassing naar magie, van magie naar betovering. Deze geur wint de weddenschap om een sprankelende vrouwelijkheid uit te beelden, zonder een merkbare floraal aroma te hebben, weergegeven met een amber- houtachtig akkoord dat de topnoten omringd. Eau des Merveilles eau de toilette is een oriëntaalse houtachtige geur die in 2004 werd gelanceerd, paradoxaal, contrasterend, intiem en delicaat, een infusie van geluk om van te genieten.

L'Ambre des Merveilles eau de parfum is een herinterpretatie van Eau des Merveilles uit 2004. 'Voor dit hoofdstuk, wilde ik het verhaal van één van amber's mysteries vertellen, een verhaal van genot en sensualiteit, wanneer vanille de warmte van labdanum, en de vochtigheid van patchouli ontmoet, legt Hermès' huisparfumeur Jean-Claude Ellena uit. L'Ambre des Merveilles eau de parfum drukt een eigenzinnige, sensuele en mysterieuze vrouwelijkheid uit. Een soepele, royaal houtachtige, amber interpretatie. Een nieuwe olfactorische kleur en textuur voor een omhullende sensualiteit die één wordt met de huid.

Meer informatie
Eau des Merveilles van Hermes is als eau de toilettes in onze webshop verkrijgbaar in verschillende formaten. De geur zit in een originele flacon welke bijna lijkt te zweven. Naast het betoverende eau de toilettes vindt u bij ons ook heerlijke huidverzorgingproducten van Eau des Merveilles voor een bijzondere luxe gevoel. Eau des Merveilles is bij ons voordelig geprijsd en wordt snel en verzekerd uit voorraad verzonden