L'Eau d'Issey

L'Eau d'Issey

L'Eau d'Issey is een tijdloze aquatisch florale geur voor vrouwen. "Zo helder als bronwater", een combinatie van de nevel van een waterval, de geur van bloemen, en de geur van een lentebos.

L'eau d'Issey Eau de Parfum is een romantische uitgave van de populaire damesgeur.

L'Eau d'Issey Absolue is geïnspireerd door nachtbloeiende jasmijn en amberachtig licht, geworpen door de zon bij zonsondergang. 

L'Eau d'Issey Pure zet de fase in voor een nieuwe verkenning, geweldig voor het voorjaarsseizoen, zoals de aanraking van water op de vrouwelijke huid doet denken aan de puurheid van een lente-achtige aquatische florale omhulling.

Meer informatie

In onze online parfumerie vindt u L’eau d’Issey van Issey Miyake speciaal voor vrouwen in vele varianten. Waaronder het klassieke frisse parfum L’eau d’Issey Woman, het romantische L’eau d’Issey Florale en speciaal voor de zomer is er L’eau d’Issey Femme Summer Edition. Naast de vele parfums koopt u in onze webshop ook rijke bodycremes, heerlijke showergels en verzorgende bodylotions van L’eau d’Issey. Al onze producten zijn gegarandeerd origineel en worden snel en verzekerd verzonden. Op zoek naar L’eau d’Issey met hoge korting? Kijk dan eens op onze aanbiedingenpagina.