L'Eau d'Issey

L'Eau d'Issey

Issey Miyake wilde een geur "zo helder als bronwater"creëren, een combinatie van de nevel van een waterval, de geur van bloemen, en de geur van een lentebos. L'Eau d'Issey bereikte in de jaren 90 een enorme populariteit, vooral in de Verenigde Staten. L'Eau d'Issey eau de toilette is een tijdloze aquatisch florale geur voor vrouwen.

L'eau d'Issey Eau de Parfum is een romantische uitgave van de oorspronkelijke geur uit 1992 en werd in 2006 gelanceerd. 

L'Eau d'Issey Absolue eau de parfum werd in januari 2013 gelanceerd als een limited edition voor dat jaar. Het is geïnspireerd door amberachtig licht, geworpen door de zon bij zonsondergang en nachtbloeiende jasmijn. 

Het huis van Issey Miyake maakt met het nieuwe L'Eau d'Issey Pure baan voor een nieuw hoofdstuk in het pad van zijn legendarische L'Eau d'Issey parfum. Met het uitbreiden van de succesvolle geschiedenis van het L'Eau d'Issey aroma uit 1992 met haar talrijke seizoensgebonden lanceringen, zet het nieuwste L'Eau d'Issey Pure de fase in voor een nieuwe verkenning, geweldig voor het voorjaarsseizoen, zoals de aanraking van water op de vrouwelijke huid doet denken aan de puurheid van een lente-achtige aquatische florale omhulling.

Meer informatie

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

In onze online parfumerie vindt u L’eau d’Issey van Issey Miyake speciaal voor vrouwen in vele varianten. Waaronder het klassieke frisse parfum L’eau d’Issey Woman, het romantische L’eau d’Issey Florale en speciaal voor de zomer is er L’eau d’Issey Femme Summer Edition. Naast de vele parfums koopt u in onze webshop ook rijke bodycremes, heerlijke showergels en verzorgende bodylotions van L’eau d’Issey. Al onze producten zijn gegarandeerd origineel en worden snel en verzekerd verzonden. Op zoek naar L’eau d’Issey met hoge korting? Kijk dan eens op onze aanbiedingenpagina.