Classique

Classique

Classique eau de toilette is een florale oriëntaalse geur die plezier belooft, gewaagd en zoet ontwaakt het je gevoelens. In de topnoten is een delicate rozengeur gekruid met verfrissend anijs. In het hart wordt de zoetheid van oranjebloesem gecombineerd met opwindend gember, een krachtig afrodisiacum. Vanille en sensueel amber omarmen elkaar zachtjes in de basis. Jean Paul Gaultier Classique eau de toilette is in 1993 door Jacques Cavallier gecreëerd. Sensueel, gedurfd, extravert, vrouwelijk, houdt er van op te vallen ... Jean Paul Gaultier parfums zijn vrijgevig en wellustig, ze laten een elegant geurspoor en een onvergetelijke herinnering achter... Boven alles, zijn het geuren van karakter en verleiding.

Classique Eau de Parfum van Jean Paul Gaultier is een florale oriëntaalse geur voor vrouwen. Classique Eau de Parfum is een aangenaam zachte floraal parfum, met orchidee als de meest expressieve noot, gevolgd door heerlijke vanille. De neus achter deze lichte en elegante geur is Jacques Cavallier.

Meer informatie

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Jean Paul Gaultier Classique is een van de populairste geuren van deze tijd welke door elke vrouw klassiek of modern graag gedragen wordt. In ons assortiment koopt u Jean Paul Gaultier Classique in verschillende formaten altijd voordelig geprijsd. Ook de nieuwste geuren binnen deze lijn, zoals Classique Intense vindt u in onze online parfumerie. De stijlvolle flacon van Jean Paul Gaultier Classique met haar herkenbare vrouwelijke vormen wordt geleverd in een stijlvol blik met een stoer tintje. Verwen uzelf ook eens met een heerlijke bodylotion of showergel van Jean Paul Gaultier Classique.