Lolita Lempicka (Le Premier Parfum)

Lolita Lempicka (Le Premier Parfum)

Lolita Lempicka eau de parfum; Een betoverende en verleidelijke geur, die lichtjes balanceert tussen de zoetheid van klimop en anijs, met een hart van amarena, delicate viooltjes en iriswortel welke eindigt met een licht vleugje exotisch zoethout en vanille, vetiver, tonkaboon en musk. Puur, licht en vertederend. De eerste Lolita Lempicka geur is gemaakt door Annick Menardo in 1997 met de focus op de drop noot. De geur werd in 2010 opnieuw gelanceerd onder de naam Lolita Lempicka Le Premier Parfum.

Le Premier Parfum Eau de Toilette is aangekondigd als "Morsure d'Amour" of "Beet van de liefde". Het grillige sprookje dat begon met de eerste geur gaat verder met deze nieuwe release, de romantische en sensuele geur die de zoete smaak van de zonde draagt ​​en de Hof van Eden mythe belichaamt. Annick Menardo, die het origineel ondertekende, creëerde ook deze geur: "Ik stelde me de zoethout-bloem voor, die het eerste parfum ondertekent, bezaaid met bloemen, fruit en hout. Het is veel meer floraal, minder regressief, minder "zoet" dan het Eau de Parfum. Het is van een meer veronderstelde vrouwelijkheid, van een verfijnde elegantie. " Lolita Lempicka Le Premier Parfum Eau de Toilette (Morsure d'Amour) werd in 2011 gelanceerd.

Meer informatie

In onze ruime assortiment Lolita Lempicka vindt u de eau de toilettes, eau de parfums en diverse huidverzorgingsproducten van Lolita Lempicka. De parfums van Lolita Lempicka zitten in prachtige flacons met een sprookje achtige uitstraling. Lolita Lempicka is in onze webshop altijd voordelig geprijsd en wordt snel en verzekerd uit voorraad verzonden. Bekijk ook eens de parfums Fleur de Corail, Lolita L, Fleur Defendue en Si van Lolita Lempicka.