For Her

For Her

Narciso Rodriguez for Her eau de toilette met haar bijzondere, wellustige samenstelling is gemaakt met sensuele musk in het hart, omgeven door oranjebloesem, osmanthus en amber. De basis verenigt vanille, amber en vetiver. Het intensieve parfum met verborgen en nauwelijks te onderscheiden zoete nuances in het centrum verandert in een zwoele, mysterieuze, milde geur met poederachtige nuances. Het elegante en delicate parfum is geclassificeerd als een florale chypre geur voor vrouwen en is in 2004 uitgebracht.

In 2006 werd Narciso Rodriguez for Her eau de parfum gelanceerd. In deze elegante, sensuele en mysterieuze geur versterken floraal-fruitige-, amber- en houtachtige noten het wellustige hart van musk.

In 2013 vierde Narciso Rodriguez de tiende verjaardag van de lancering van zijn meest populaire en bekroonde parfum Narciso Rodriguez for Her. Ter gelegenheid hiervan werd ook een limited edition van Musc For Her in de concentratie van parfumolie uitgebracht. Musc for Her Oil Parfum is geïnspireerd door de diepe geur van Egyptische musk, het belangrijkste component in de gehele For Her lijn.

In augustus 2015 lanceerde Narciso Rodriguez de nieuwe versie van zijn populaire parfum Narciso Rodriguez for Her uit 2003. For Her L'Absolu is een nieuwe incarnatie van dit muskusachtige parfum, dieper en meer verleidelijk, ontworpen voor een vrouw die sterk en gepassioneerd is.

Meer informatie
Narciso Rodriquez for her eau de toilette en Narciso Rodriquez for her eau de parfum zijn voordelig te koop in onze online parfumerie. Naast deze sensuele geuren is er ook een speciale verzorgingslijn van Narciso Rodriguez for Her. Hierin vindt u een rijke bodycream, een luxe showergel en een fijne deodorant. De geuren van Narciso Rodriquez for her zijn verpakt in een klassieke flacon. De flacon van het eau de toilette is mysterieus donker gekleurd en het flacon van het eau de parfum heeft een lichtere roze kleur. Bestel nu u favoriete geur in onze webshop en ontvang bij uw bestelling gratis proefje(s).