Thierry Mugler Angel

Angel

Angel eau de parfum is een oriëntaalse vanillegeur voor vrouwen en werd in 1992 gelanceerd. Thierry Mugler's eerste parfum roept de emotie van tedere jeugdherinneringen op, samen met een gevoel van dromerige oneindigheid. Het verleidt ons met hemelse aroma's, diep uit het hart van onze herinneringen, maar ook met sensuele en gepassioneerde noten. Puur, zacht en onschuldig.

In 2011 presenteerde Thierry Mugler Angel Eau de Toilette, de moderne versie van het beroemde Angel eau de parfum. Het ademt tegelijkertijd frisheid, onschuld en sensualiteit, geaccentueerd met diepe oriëntaalse- gourmand componenten.

In april 2016 werd, het "futuristische" Angel Muse gelanceerd, de nieuwste toevoeging aan het beroemde gourmand parfum Angel.

Meer informatie

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Angel parfum van Thierry Mugler is een sensuele geur om bij weg te dromen. Deze heerlijke geur zit in een ster vormige flacon welke verkrijgbaar is in een navulbare versie. Voor een complete huidverzorging vindt u bij ons ook de showergel, bodylotion, deodorant en de luxe body cream uit de Angel lijn van Thierry Mugler. Het kopen van uw favoriete geur gaat veilig en eenvoudig in onze online shop. Naast het populaire Angel vindt u in ons ruime assortiment van Thierry Mugler nog meer verleidelijke geuren zoals Alien, Innocent en Womanity.