Fuel for Life men

Fuel for Life men

Diesel Fuel For Life eau de toilette is een magische herengeur met mysterieuze ingrediënten die met voorzichtigheid moet worden gebruikt! Fuel For Life eau de toilette bevat heldere accenten van steranijs en grapefruit, vleugjes framboos en lavendel, en verleidelijke golven van heliotroop en vetiver. Fuel For Life eau de toilette is een stimulerende herengeur, verfrissend, verslavend en totaal uniek. Fuel For Life eau de toilette streelt de neus met helderheid en moderniteit maar biedt ook een klassieke en verfijnde mannelijkheid. De aromatische fougère geur werd in 2007 door Annick Menardo en Jacques Cavallier gecreëerd.

Fuel for Life Denim Homme Eau de Toilette bestaat uit frisse, kruidige en intense aroma's, te beginnen met citrusvruchten. Het hart onthult aromatische en florale noten van lavendel en framboos, gevolgd door een warme houtachtige dry-down. Diesel presenteerde deze aromatische fougère editie van de populaire Fuel for Life geurlijn in de zomer van 2011.

Fuel For Life Spirit eau de toilette, de nieuwe editie van Fuel For Life Men eau de toilette, is een intens mannelijke, mysterieuze, sexy en extravagante herengeur. Zoals Loverdose eau de parfum wordt opgevat als een afrodisiacum voor vrouwen, vertegenwoordigt deze nieuwe geur hetzelfde voor mannen. Fuel For Life Spirit eau de toilette is in 2013 ontworpen door Fabrice Pellegrin.
Meer informatie

Fuel for Life voor mannen is een van de populairste geuren van Diesel. Fuel for Life Men eau de toilette is intens en zit in een stoere flacon die in verschillende formaten verkrijgbaar is. In onze online parfumerie koopt u de klassieke Fuel for Life men eau de toilette en ook het aromatische Fuel for Life Denim Homme eau de toilette. Beide geuren zijn voordelig geprijsd en van de beste kwaliteit voor een heerlijk geur keer op keer. Naast de parfums voor heren van Diesel vindt u in onze webshop ook diverse huidverzorgingsproducten van Diesel.