Only the Brave

Only the Brave

Only The Brave eau de toilette introduceert een mannelijke samenstelling met een harmonie van oriëntaalse-houtachtige noten die een sterke indruk achterlaat. Een spel van contrasten tussen frisse, sprankelende citroen en mandarijn met nuances van viooltje, ceder en koriander leidt ons naar de warme basisakkoorden van amber, met accenten van leer (Styrax en labdanum) en benzoë. Only The Brave eau de toilette is voor zelfbewuste mannen die ervoor kiezen helden te zijn en kwam in 2009 op de markt.

Only the Brave Tattoo Eau de Toilette is een sensuele houtachtige herengeur die opent met het frisse aroma van appel en zich vervolgens ontwikkelt naar een kruidig hart van salie en peper. De warme basis is samengesteld uit hout, amber en benzoë in combinatie met tabak en patchouli; het onthult een frisse en mysterieuze sensualiteit samengesteld rond het tabak-akkoord.

Na Only The Brave uit 2009 en Only The Brave Tattoo uit 2012 presenteerde Diesel in de zomer van 2014 Only The Brave Wild eau de toilette als de derde geur van de OTB collectie. Only The Brave Wild eau de toilette is gericht op een "wilde man" die "zijn primaire instincten gelooft." Deze man heeft de moed om zijn eigen pad te creëren en om de waarden waarin hij gelooft te verdedigen. Ben je dapper genoeg om wild te zijn?

Meer informatie
Diesel Only the Brave voor mannen is in onze webshop in vele formaten voordelig te koop. Bekijk naast het stoere Only the Brave ook eens het sensuele Diesel Only the Brave Tattoo voor mannen. De geuren van Only the Brave zitten in een originele flacon met een krachtige uitstraling. Combineer het eau de toilette met een van de deodorants voor een fris gevoel de hele dag lang. Al onze geuren van Diesel zijn gegarandeerd origineel en worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden