Potion (Blue Cadet, Royal Black)

Potion (Blue Cadet, Royal Black)

Dsquared² Potion eau de parfum is een mannelijke geur van verleiding, verovering en gevoelens, ontworpen als een magische alchemie die zinnelijke verlangens en lust oproept. De warme aromatische houtachtige samenstelling heeft een opvallende achtergrond van sensueel amber. Potion eau de parfum is ontwikkeld door Annick Menardo. "Een nieuw recept van olfactorische verleiding" en "het potion van hoogwaardige ingrediënten om amoureuze verlangens op te wekken" is gemaakt van:rode muntblaadjes, engelwortel en tijm in de top, het hart bevat rozenblaadjes, zwarte peperkorrels, tranen van de gentiaan en kaneelstokjes. Kasjmier hout, patchouli, amber en musk ronden de verleidelijke compositie mannelijk af. Potion eau de parfum werd in 2011 gelanceerd.

Potion Royal Black Eau de Parfum is een nieuw hoofdstuk in de Potion legende van Dsquared. De kruidige houtachtige herengeur is het product van een unieke en evenwichtige fusie die oud, tabak en subtiele flora op een bed van hout bevat, diep, donker en mysterieus. Royal Black eau de parfum werd in 2013 gelanceerd.

Dsquared presenteerde in 2013 een unieke houtachtige herengeur en voegde het aan de Potion collectie toe. Potion Blue Cadet eau de toilette werd in samenwerking met parfumeur Mathilde Bijaoui gecreëerd door het transformeren van een kleur (Blue Cadet) in een geur. De parfumeur werd geïnspireerd door een specifieke blauwe tint om vervolgens een charismatische mix van frisse en aromatische akkoorden op een houtachtige basis te creëren.

Meer informatie

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina