Guilty pour homme (Intense) (Black)

Guilty pour homme (Intense) (Black)

Guilty Pour Homme is een houtachtige aromatische geur die opent met lavendel en citroen, voldoende ruimte overlatend voor de zéér aantrekkelijke geur van oranjebloesem. Basisnoten worden ondersteund door de warme houtachtige akkoorden van ceder en patchoeli en bieden een stevige, spannende en zachte kleur aan de hele compositie. Deze uitdagende en verleidelijke samenstelling is een krachtige mix van opwinding, aantrekkingskracht en sensualiteit. Guilty Pour Homme is zorgvuldig ontworpen voor mannen die weten wat ze willen en het ook krijgen. De charismatische geur is in 2011 uitgebracht.

Gucci Guilty Pour Homme Intense is een uitdagende en intense herengeur die akkoorden van amalfi citroen, koriander en lavendel in de topnoten introduceert. Het hart van oranjebloesem en neroli nestelt zich in een houtachtig spoor van patchouli, ceder en amber. Gucci Guilty Intense Pour Homme werd ook in 2011 gelanceerd.

Gucci Guilty en Gucci Guilty Intense zijn geroemd als de geuren van verleiding van de 21e eeuw. In deze gewaagde, wereldwijd bekroonde parfums, hebben hedendaagse onschuldige jonge mannen en vrouwen de geur van provocatie ontdekt die bewezen heeft volkomen verslavend te zijn. In het donkere en mysterieuze Gucci Guilty Black, wordt het verhaal nog aantrekkelijker en geeft het een nieuwe, meer gepassioneerde en meer gedurfde rand. Een opvolger én een nieuw hoofdstuk voor de mateloos temperamentvolle man. Gucci Guilty Black pour Homme werd begin 2013 gelanceerd.
Meer informatie