L'Eau d'Issey pour Homme

L'Eau d'Issey pour Homme

Issey Miyake maakt gebruik van zeer ongewone en zeldzame materialen om parfums te creëren die het gevoel van tijdloze vrijheid en rust oproepen. L'Eau d'Issey Pour Homme is een universele herengeur, perfect voor elke gelegenheid.

L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme is een houtachtige aromatisch parfum voor mannen op zoek naar nieuwe en verrijkende ervaringen. De geurige melodie is warm, mysterieus ... en blauw. Een zintuiglijke, tactiele geur die als een streling omhult.

L'Eau d'Issey pour Homme Intense is een houtachtige herengeur, speciaal voor de moderne man gecreëerd door meester parfumeur Jacques Cavallier.

Meer informatie

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Issey Miyake L’eau d’Issey voor mannen koopt u voordelig online in onze webshop. In ons assortiment vindt u L’eau d’Issey Pour Homme, L’eau d’Issey Pour Homme Sport en nieuw deze zomer is het frisse L’eau d’Issey Pour Homme Summer Edition. De geuren van L’eau d’Issey voor mannen zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Verwen uzelf ook eens met de luxe verzorgingsproducten van L’eau d’Issey waaronder een aftershave balsem en deodorant. Al onze producten worden snel en verzekerd verzonden en bij uw bestelling ontvangt u een gratis proefje(s).