Rochas Cascades Songe d’Iris 100ml eau de toilette spray

Rochas Cascades  Songe d’Iris 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 68,00

Normale prijs: € 49,00

Speciale prijs: 31.95 EUR € 31,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 53%
Merk:
Rochas
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Rochas Cascades Songe d’Iris 100ml eau de toilette spray

Met Les Cascades de Rochas Songe d'Iris opent het luxe Franse modehuis Rochas een nieuwe episode in het verhaal van haar iconische geuren. Songe d'Iris eau de toilette is de tweede geur van de "Les Cascades" collectie. Na de succesvolle lancering in 2012 van Les Cascades de Rochas Eclat d'Agrumes, een verkwikkende citrus explosie met kruidenmengsels, introduceerde Rochas 2013 Songe d'Iris, een frisse en serene, florale geur geïnspireerd door de rust en de frisheid van kalm water.
"Deze witte bloemen- en irisgeur wandelt zachtjes over je huid als een fijne druppel, alleen maar frisheid en sereniteit schenkende", legt Jean-Michel Duriez, Rochas huisparfumeur uit.
Songe d'Iris opent met citrusnoten. Het hart combineert een heerlijk vijgenmelk akkoord dat de florale hartnoten balanceert op een gourmand manier. De dry-down bestaat uit iris, gecombineerd met hout-en muskusachtige moten. Waterlelie, gecreëerd met een akkoord van witte aquatische bloemen, manifesteerd zich in deze geur als een dagdroom, een subtiele illusie, drijvend op het water.

Meer informatie