Ted Lapidus Black Extreme 100ml eau de toilette spray

Ted Lapidus Black Extreme 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 52,00

Speciale prijs: 29.95 EUR € 29,95

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 42%
Merk:
Ted Lapidus
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de toilette
Ted Lapidus Black Extreme 100ml eau de toilette spray

Lapidus Pour Homme Black Extreme eau de toilette is de nieuwe versie van het oorspronkelijke Lapidus Pour Homme uit 1987 en viert het 25 jarig bestaan van het succesvolle debuut.
Black Extreme eau de toilette is mysterieuzer en warmer dan zijn voorganger. Deze donkere oriëntaalse - fougère en kruidige samenstelling onderscheidt zich van de oorspronkelijke geur door de prominente noot van viooltjes.
De topnoten bevatten zwarte peper, citrus en viooltjesblad. Saffraan en houtachtige noten geven een verfijning aan het bedwelmende hart van oranjebloesem. Noten van labdanum en tonka vormen de donkere basis van deze geur.
Black Extreme eau de toilette is ondertekend door Jean Jacques: "Lapidus pour Homme eau de toilette is een klassieker met een fougère structuur die ik wilde herzien, behoudens sommige fundamenten, zoals de citrusachtige-en aromatische noten. Lapidus pour Homme Black Extreme eau de toilette is een oriëntaalse fougère, warme, amberachtige en gloeiende herengeur, waarvan de originaliteit in de unieke honing-saffraan oranjebloesem harmonie ligt. " Black Extreme eau de toilette werd in 2012 gelanceerd.

Top : Citrusvruchten, Zwarte Peper, Viooltjesblad
Hart : Saffraan, Oranjebloesem, Houtachtige Noten
Basis : Tonkaboon, Labdanum
Meer informatie