Van Cleef & Arpels First Edition Blanche 60ml eau de parfum spray

Van Cleef & Arpels First Edition Blanche 60ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 71,00

Speciale prijs: 36.5 EUR € 36,50

  • Artikel is uit voorraad leverbaar

  • U bespaart 49%
Merk:
Inhoud: 60 ml
Parfumtype: Eau de parfum
Van Cleef & Arpels First Edition Blanche 60ml eau de parfum spray

Van Cleef & Arpels hebben een nieuwe variant op First (1976) geïntroduceerd, genaamd First Edition Blanche, geïnspireerd door een winters wit landschap. Het parfum is ondertekend door parfumeur Nathalie Gracia-Cetto van Givaudan, die haar eigen draai gaf aan de oorspronkelijke compositie van de neus Jean-Claude Ellena.
De parfumeur herinterpreteerde de oorspronkelijke geur "door aanrakingen", zoals een impressionistische schilder een landschap herinterpreteert, gebaseerd op haar" impressies ". Nathalie Gracia-Cetto maakte consequent gebruik van een palet "witte" noten om de sensatie van een besneeuwd winters tafereel vast te leggen.
De olfactorische signatuur van First en haar aldehyde opening zijn levend gemaakt dankzij bergamot. Het florale hart is voorzien van een boeket witte rozen en jasmijn. De basis rust op zachte vanille en witte musk. First Edition Blanche is een floraal aldehyde parfum voor moderne vrouwen en werd in 2013 gelanceerd. Zacht, fris, zoet, poederachtig en betoverend.

Top : bergamot, mandarijn, zwarte bessenblad en aldehyden
Hart : jasmijn en witte roos
Basis : witte musk en vanille
Meer informatie