Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Abercrombie & Fitch Authentic Man Night 100ml eau de toilette spray

Abercrombie & Fitch Authentic Man Night 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 71,07

Speciale prijs: € 37,95

  • In voorraad

  • U bespaart 47%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Abercrombie & Fitch Authentic Man Night 100ml eau de toilette spray

Authentic Night is voor de man die zijn leven volledig, zonder spijt en met energie leeft. Een frisse, dynamische en warme geur die vrijheid en onverwachte momenten in het leven viert, gedeeld met vrienden.
Authentic Night zet het verhaal van Authentic voort, dat van een onvolmaakt perfecte familie van echte vrienden, die altijd naast elkaar staan. Ze zijn niet bang om het leven ten volle te leven, ze weten dat het leven nu gebeurt. Authentic Night viert zo de kracht van gedeelde ervaringen met vrienden.
De unieke geur is ontworpen voor diegenen die hun leven ten volle leven, zonder spijt en met energie. Hij is de man die zijn vrienden en familieleden aanmoedigt. Hij leeft elk huidig ​​moment volledig zonder angst. Hij drukt zichzelf uit zoals hij is, zonder filter.
"Ik wilde een transparant effect creëren om het verhaal dat tussen contrast en spanning bestaat te vertellen", parfumeur Gil Clavien.

Abercrombie & Fitch Authentic Night; viert vrijheid en onverwachte momenten in het leven

Florale lotusnuances ontmoeten de fruitige frisheid van knapperige appel en rabarber bij de energieke opening van de oosterse fougère compositie van Abercrombie & Fitch. Een vleugje uitnodigende vanille en de aromatische noten van frisse lavendel en salie onthullen een delicaat hart, dat vakkundig wordt vervangen door een onmiskenbare en dynamische basis van eikenmos, leer en tonkaboon.
Een buitengewone eau de toilette met een zachte, aromatische en verrassend sensuele uitstraling.

Top : Granny Smith Appel, Rabarber, Lotus
Hart : Salie, Lavendel en Vanille
Basis : Tonkaboon, Leer en Eikenmos
Meer informatie