Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue 50ml eau de toilette spray

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue 50ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 58,65

Speciale prijs: € 28,95

  • In voorraad

  • U bespaart 51%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Abercrombie & Fitch First Instinct Blue 50ml eau de toilette spray

"Overweldigende frisheid, doorregen met kruidige akkoorden, ontmoet uitgebalanceerde donkere power-nuances van onweerstaanbaar amber. De wijze waarop de frisheid zich ontvouwt - intens en op een bijna verslavende manier - maakt First Instinct Blue tot een zéér onderscheidende geur. "- Meester-parfumeur Yves Cassar (IFF)
First Instinct Blue is de olfactorische interpretatie van grenzeloze vrijheid. Een kenmerkende geur van Abercrombie & Fitch voor de man die zichzelf heel natuurlijk presenteert, zelfvertrouwen uitstraalt en eenvoudigweg slim is - een kosmopolitische vrije geest die in elke situatie op zijn 'First Instinct' kan vertrouwen.
In de opening wordt de frisheid van knapperige appel gecombineerd met de verfijnde kruidigheid van bergamot en kardemom. In het hart verstrengelen rozemarijn en peper zich rond het zachte, kalmerende aroma van lavendel. De basis, meesterlijk gevormd van amber, tonkaboon en sandelhout, rondt de Eau de Toilette elegant af. De aromatische geur voor mannen werd in 2018 gelanceerd.

Top : bevroren Appel, kardemom en bergamot;
Hart : lavendel, rozemarijn en peper;
Basis : amber, tonkabonen en sandelhout.
Meer informatie