Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Colonia Sandalo 180ml Eau De Cologne Spray

Acqua di Parma Colonia Sandalo 180ml Eau De Cologne Spray

Normale prijs: € 257,93

Speciale prijs: € 97,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 62%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 180 ml
Parfumtype Eau de Cologne
Acqua di Parma Colonia Sandalo 180ml Eau De Cologne Spray

Colonia Sandalo is de luxueuze Eau de Cologne Concentrée van Acqua di Parma. Een geur die de traditie van Colonia intact houdt en weet te verbazen met zijn harmonieuze contrasten. De elegante geur is een verfijnde combinatie van citrus topnoten en rijke, omhullende romige hartnoten. Met behulp van de verfijnde weelde van het kostbaarste hout uit India in evenwicht met de citrusnoten van Colonia, vangt de geur de karakteristieke frisheid van bergamot en petitgrain, met een weelderige aromatische houtachtige áanraking van tonkaboon.

Colonia Sandalo; een originele herinterpretatie van de iconische geur van Acqua di Parma

In een boeiende olfactorische evolutie komen de noten van kardemom en lavendel vrij in een aromatisch en verfijnd hart. Een onberispelijke opmaat naar de unieke elegantie van de basis, waar de romige en balsemachtige noten van Indiaas sandelhout in hun kostbaarheid worden versterkt door de warme accenten van tonkaboon en amber.
De rijkdom van het sandelhout, gehuld in het weelderige bouquet van Colonia, maakt het een unieke en intense geur die vanaf het begin verrassend is. De houtachtige aromatische geur voor heren werd in 2016 uitgebracht.

Top : Bergamot, Sinaasappel, Citroen en Petitgrain-olie
Hart : Lavendel en Kardemom
Basis : Sandelhout, Tonkaboon en Amber
Meer informatie