Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Agent Provocateur Fatale 50ml eau de parfum spray

Agent Provocateur Fatale 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 66,97

Speciale prijs: € 19,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 70%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Agent Provocateur Fatale 50ml eau de parfum spray

Fatale van Agent Provocateur is een aantrekkelijk, verleidelijk en enigmatisch parfum met een onweerstaanbare signatuur persoonlijkheid, deze geur is een voorbeeld van de tweedeling van de Femme Fatale.
De buitensporig gewaagde en verleidelijke topnoot is een opvallende mix van pittige roze peper uit Madagascar, afgewisseld met sappige mango en exotische zwarte bes voor een onbeschrijfelijk sprankelende en mysterieuze openingssensatie.
Het wellustige florale hart verleidt met ultra-vrouwelijke, hemelse gardenia, omzoomd door elegante, houtachtige, naar viooltjes geurend iris absolue en zoete maar toch donkere en verfijnde, rokerige accenten van Indonesische patchoeli. Een verslavende basis van zwoele, sensuele huid-musk, romige vanille orchidee, onweerstaanbare gourmand chocolade en leerachtig Spaans Labdanum leveren langdurige kracht, diepte en kwaliteiten van een afrodisiacum om de verleiding te voltooien. Fatale eau de parfum is een florale oriëntaalse damesgeur en werd in juni 2014 gelanceerd.

Top : Roze peper Zwarte Bes Mango
Hart : Gardenia Liswortel Patchouli
Basis : Musk Vanille orchidee Chocolade Labdanum
Meer informatie