Alyssa Ashley

Al sinds de jaren zestig vieren de parfums van Alyssa Ashley hoogtij. De naam is afgeleid van de dochter van de anonieme kunstenaar die het eerste luchtje uit deze roemrijke lijn produceerde. Haar naam was Alyssa en ze kreeg de bijnaam Ashley wegens haar hoogblonde haar. In 1968 werd het eerste parfum geïntroduceerd, waarna er nog velen zouden volgen die bijdroegen aan Alyssa Ashley’s pogingen om de wereld te veroveren! Eén van de opvolgers is het rijke en sensuele Alyssa Ashley Ambre Gris, waar het zeldzame grijze amber aan ten grondslag ligt. U kunt de weelderige parfums van dit merk bij ParfumCenter online bestellen!

 

Alyssa Ashley Musk

Sinds de lancering eind jaren zestig van Alyssa Ashley Musk heeft dit topmerk veel bekendheid opgedaan. In dit succesvolle unisex parfum zijn naast muskus honderd van ’s werelds parfumingrediënten van de hoogste kwaliteit verwerkt! Het resultaat is een warme en sexy geur die zowel vrouwen als mannen kunnen gebruiken om hun verleidingskunsten mee te verfijnen. Naast een parfum van Alyssa Ashley Musk kunt u van deze populaire geur ook een eau de toilette bestellen bij ParfumCenter. Ook een douchegel, bodylotion en zelfs een deodorant hiervan zijn bij ons verkrijgbaar! Bekijk onze gehele collectie en maak uw keuze.

Alyssa Ashley Musk eau de parfum

Tegen de laagste prijzen kunt bij ParfumCenter online een Alyssa Ashley Musk eau de parfum bestellen. Deze is rijker aan geurcomponenten dan de eau de toilette tegenhanger en bovendien is er minder alcohol in verwerkt. De topnoten van het Alyssa Ashley Musk eau de parfum bestaan uit bergamot. In het hart zijn jasmijn en geranium verwerkt en in de basis komen naast muskus ook eikenmos en tonkaboon voor. Bestel dit populaire parfum voor een hoge kwaliteit en een scherpe prijs bij ParfumCenter!