Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Alyssa Ashley Coco Vanilla 100ml Eau Parfumee Cologne Spray

Alyssa Ashley Coco Vanilla 100ml Eau Parfumee Cologne Spray

Normale prijs: € 11,69

Speciale prijs: € 9,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 15%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de Cologne
Alyssa Ashley Coco Vanilla 100ml Eau Parfumee Cologne Spray

Coco Vanilla is speciaal gemaakt voor de vrouw die ervan droomt het hele jaar door de eilanden te proeven. Een sensationele geur geïnspireerd op de sfeer van de Caribische eilanden. Zoete inspiraties van een Caribisch strand vormen een magisch beeld van zon, zee, vanille, tiare bloemen en verse kokosnoot. CocoVanilla, een heerlijke sexy geur die elke dag aan de zomer doet denken.

Alyssa Ashley CocoVanilla, Essence of Paradise!


De eerste indrukken zijn sensueel en weelderig. CocoVanilla combineert Caribische kokos en vanillebloem met een cocktail van exotisch fruit. Langzaam wordt een rijpend hart van tropische bloemen, heliotroop en tiare bloemen zachtjes fijn uitgebalanceerd met kokosmelk. In de blijvende noten stimuleren zoete amber, karamel en vanille de zintuigen.

Zoals je zou verwachten is Coco Vanilla verpakt in een mix van warm oranje en zandgeel. Strepen in de warme zanderige graphics herinneren ons aan vakanties aan het strand, terwijl de flacon in gezandstraald glas goudgeel is als de zon. Deze strepen doen denken aan de sporen die op het warme zand achterblijven. Een simpele herinnering aan gelukkige tijden. Coco Vanilla van Alyssa Ashley is een florale fruitige gourmand geur en werd in 2005 uitgebracht.

Top : vanille, amalfi citroen, kokosnoot en passievrucht
Hart : heliotroop en tiare bloem
Basis : amber, karamel en zand
Meer informatie