Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Alyssa Ashley Musk Eau de Parfum Extreme 100ml eau de parfum spray

Alyssa Ashley Musk Eau de Parfum Extreme 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 61,55

Speciale prijs: € 38,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Alyssa Ashley Musk Eau de Parfum Extreme 100ml eau de parfum spray

Meer dan 45 jaar zijn verstreken sinds de creatie van Musk By Alyssa Ashley en het parfum is nog steeds uniek, actueel, herkenbaar en zeer gewaardeerd door vrouwen en mannen. Om dit te vieren is er een nieuwe versie van dit parfum gecreëerd, specifiek bedoeld voor de kieskeurige markt, Musk Eau de Parfum Extreme, selectiever, luxueuzer en meer glamoureus.
Het was een hele uitdaging om het imago van het product te wijzigen zonder het te denatureren, noch afstand te doen van meer dan 45 jaar geschiedenis. Het was een kwestie van het bereiken van iets meer modern, meer trendy maar nog steeds gekoppeld aan de wortels van het product. De Perris Groep heeft 2 jaar aan dit project gewerkt, het gewenste resultaat is bereikt door het behoud van de focus op een klassieke tekening, met de intentie om de tijd te doorstaan, als degenen die het zijn voorgegaan, en door het introduceren van innovatieve, prestigieuze en hoogwaardige elementen om de exacte positionering op een selectieve markt te verkrijgen.
Het vertegenwoordigt het vuur van de passie, zoals Musk kan creëren. De reputatie van een krachtig afrodisiacum wordt door haar bijzondere en intieme geur gegeven, bijna fysiek, dat zich mengt met de huid door er een onlosmakelijk deel van te worden, en geeft aan de drager een enorme fysieke aantrekkingskracht. Het nieuwe continueert met het parfum zelf!
Inderdaad, het is een Eau de Parfum Extrême, met een maximale concentratie MUSK essence, zodat het effect nog fascinerender, verontrustender en langduriger is. Musk Extreme is een floraal oriëntaals parfum voor vrouwen en werd in 2009 gelanceerd.

Top : Bergamot
Hart : Anjer Jasmijn Roos
Basis : Musk Amber Vanille Liswortel Coumarine
Meer informatie