Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Amouage Fate Woman 100ml eau de parfum spray

Amouage Fate Woman 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 320,00

Speciale prijs: € 245,00

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Amouage Fate Woman 100ml eau de parfum spray

In de zomer van 2013 presenteerde Amouage een fantastisch geurend paar genaamd Fate eau de parfum. De heerlijke geuren komen in zeer kenmerkende en luxueuze flacons met een parelmoer kleurenspel. Gouden details onderstrepen de luxe samenstelling. Deze sprookjesachtige edities wordt benadrukt door de illustraties van de maan, zon en sterren op de verpakking.
Fate eau de parfum is het mysterie van de toekomst, de mystiek van het onbekende en tegelijkertijd de universele orde, die de loop der gebeurtenissen onvermijdelijk bepaald.
De geurcreaties van Amouage zijn altijd vrij van conventies geweest en vieren de kracht van het mysterie en het onbekende nieuwe. U zult verrast zijn!
Fate Woman eau de parfum is een florale oriëntaalse chypre geur voor vrouwen. De veelbelovende start leidt rechtstreeks naar het hart, dat voor het heden staat en zich uit in een weelderig bloemenboeket.
In de basis komen heerlijke aroma's van wierook, eikenmos en leder samen en vormen een mythisch akkoord, symbolisch voor de onbekende dimensie en het geheimzinnige karakter van het lot.

Top: bergamot, kaneel, (chili) peper
Hart: roos, narcis, jasmijn, wierook, labdanum (cysten)
Basis: vanille, wierook, benzoë, castoreum, patchouli, eikenmos, leer
Meer informatie