Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Amouage Opus VIII 100ml eau de parfum spray

Amouage Opus VIII 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 370,78

Speciale prijs: € 235,00

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Amouage Opus VIII 100ml eau de parfum spray

Opus VIII eau de parfum is gericht op de parfumkenner, ongeacht geslacht en leeftijd. De oriëntaalse houtachtige florale unisex geur verenigt 's werelds beste ingrediënten. Jasmijn uit India gaat een zonnige verbinding aan met ylang-ylang uit de Comoren en oranjebloesem uit Marokko en geeft de topnoot een "gouden" aura. Dit in tegenstelling tot de hartnoten van saffraan, gember en wierook, die de geur een fascinerende diepte geven. De luxueuze basis presenteert zich donker en intensief met noten van benzoë, vetiver en laurier.
The Library Collection werd in 2010 gestart. Parfums van de collectie bevinden zich in vergelijkbare flacons met verschillende tinten. "Gezamenlijk is The Library Collection een poëtisch eerbetoon aan de kunst van het leven. Elke geur heeft een 'code', een Opus nummer, en reflecteren de status als een voltooid werk binnen een grotere collectie. De acht geuren tarten categorisatie, overstijgen geslacht en staan de dragers toe hun eigen unieke verhaal te creëren. Dit zijn tijdloze klassiekers, geboren uit de eeuwenoude kunst van haute parfumerie."
The Library Collection Opus VIII eau de parfum is gecreëerd door Pierre Negrin en Richard Herpin en werd in 2014 gelanceerd.

Top : Jasmijn, ylang-ylang, oranjebloesem
Hart : wierook, saffraan, gember, vetiver, Guaiac hout
Basis: Benzoë, laurier
Meer informatie