Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Annayake Tsukiyo for Her 100ml eau de parfum spray

Annayake Tsukiyo for Her 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 93,85

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Annayake Tsukiyo for Her 100ml eau de parfum spray

In oktober 2015 lanceerde Annayake het nieuwe parfum-duo Tsukiyo, gewijd aan het grootste herfst festival in Japan - Tsukimi (of Otsukimi). Het festival vindt traditiegetrouw 's avonds tijdens de eerste volle maan in september plaats, wanneer de maan bijzonder licht en rond is. Aanhangers van dit festival en de oogstmaand komen in tempels en openbare tuinen bijeen, waar ze onder het maanlicht ceremoniële thee drinken en poëzie lezen.
Twee gloednieuwe parfums van de Annayake collectie tonen respect voor de maan door haar verschillende aspecten te beschrijven.
In Japanse kalligrafie wordt de maan gepresenteerd met het Enso teken, dat vaak met de cirkel verbonden wordt, symbool van licht, oneindigheid, kracht, elegantie en rijkdom van de Maan.
Tsukiyo For Her is een floraal, kruidig, verleidelijk en bedwelmend parfum, geïnspireerd op avonden wanneer het maanlicht de lucht op een boeiende en verleidelijke manier in tinten van amethist kleurt. De compositie opent met roos, mandarijn en bergamot, gevolgd door jasmijn, pioen en leer akkoorden. De basis is opgebouwd rond vanille, styrax, patchouli en amber. Tsukiyo for Her is een oosters floraal parfum voor vrouwen.

Top : Roos Mandarijn Bergamot
Hart : Jasmijn Pioen Leer
Basis : Vanille Styrax Patchouli Amber
Meer informatie