Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Annick Goutal Le Muguet 100ml eau de toilette spray

Annick Goutal Le Muguet 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 95,00

Speciale prijs: € 64,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Annick Goutal
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Annick Goutal Le Muguet 100ml eau de toilette spray

Lelietje-van-dalen is de bloem van het geluk, de Talisman bloem die op 1 mei overal in Frankrijk wordt aangeboden om geluk en vreugde te wensen. Die dag is er een glimlach in de lucht. De kleine witte klokjes die men met plezier in de tuin, nog nat van het dauw, zoekt... Dit is het begin van de heerlijke dagen dat we 's avonds op het terras blijven en naar de sterren kijken. De belofte van een mooie zomer. Een vleugje roos, een hint van benzoë om de heerlijke geur te verzachten, Le Muguet eau de toilette blijkt deze frisse, natuurlijke en ondeugende geur te zijn. Het parfum van een gelukkig en vrolijke vrouw, die gebruik weet te maken van het moment. Ze gelooft in haar kans en het leven geeft haar de reden ...
Le Muguet eau de toilette is een romantische florale damesgeur en wordt gepresenteerd in de beroemde geribbelde fles met een delicaat, met de hand geknoopt, roze lint dat perfect tegen de fles valt.
Le Muguet eau de toilette laat zich het beste alleen dragen, niet in combinatie met een andere geur. Het zal het nog puurder en authentieker, trouw aan zichzelf maken... Le Muguet eau de toilette werd in 2001 gelanceerd.

Geurnoten: benzoë, lelietje-van-dalen, rode bessen en roos
Meer informatie